KaizenTour 24

Program KaizenTour 24

Programmet for hver studietur i Japan  udarbejdes i samarbejde med vores japanske samarbejdspartner. Programmet skifter og kan tilpasses særlige interesser. Eksempelvis har vi for LeanConstruction gennemført en kaizen tour med speciel sigte på byggeriet og for en kommune et program med fokus på Lean og velfærdsydelser.

.

Programmet fastlægges generelt udfra følgende skabelon:

  • 5 -8 virksomhedsbesøg med efterfølgende dialog med lokale ledelse
  • Heldags Doujo – konkret Leantræning med erfarne Toyota konsulenter
  • Daglig opfølgning, med henblik på at sikre, at den enkelte deltager ved hjemkomsten, har en klar handleplan for hvorledes kompetencerne fra turen kan nyttiggøres i egen virksomhed
  • Indblik i den japanske kultur


Japan rejsen vare 7 dage. Den starter mandag morgen i Narita lufthavn (Tokyo) – så det passer med ankomst af det direkte fly fra København. Den afsluttes den følgende søndag formiddag ligeledes i Narita lufthavn – så man med det direkte fly kan være tilbage i Danmark sidst på søndag eftermiddag.

Program eksempel


Dag 1:    KaizenTour start Narita Tokyo /Seigthseeing Tokyo 


Dag 2;   Seminar om TPD / Virksomhedsbesøg Nissan Motors Yokohama ( fokus på automasion)/                                 Shinkansen til Nagoya ( kik til Fuji bjerget)


Dag 3:   Doujo workshop med erfarne Toyota eksperter ( Lær at tænke forbedringer som en japaner)


Dag 4:   Besøg Toyota Motomachi plant ( fødselsstedet for TPS) / Toyota Techno Museum ( hvor det hele                   startede i Nagoya)


Dag 5:   Virksomhedsbesøg Tokai Shinei Electronings. Verdensberømt for sit 5S arbejde på flere                                   niveuaer/Besøg TOTO med fokus på kontinuerlige forbedringer


Dag 6:   Sightseeing Kyoto og retur til Tokyo med shinkansen


Dag 7:   Afgang København 

Afgange 2024


Forår

14.4.-21.4. 2024

UDSOLGT

Efterår

29.9. - 6.10. 2024

Pris 33.900 kr

Ved tilmelding betales et depostium på 6000 kr. Det resterende beløb forfalder 2 mdr før afgang.
Ved afmelding indtil 2 mdr før afgang betales det indbetalte beløb fuldt tilbage. Ved aflysning betales
det indbetalte beløb fuldt tilbage.

Vilkår:

Prisen omfatter transport i Japan, studiebesøg, træningsdage med Toyota eksperter, hoteller, alle måltider excl et aftensmåltid ( I skal prøve at gå ud på egen hånd), fælles sightseeing, og engelsktalende japanske guider.

Prisen omfater ikke det der ikke er nævnt ovenfor, herunder bl.a personlige udgifter, rejseforsikring og transport til og fra Japan.

Det bemærkes at turen starter i Tokyo, hvorfor deltagerne selv har ansvar for gyldigheden af personlige indrejsedokumenter- herunder evt krav om vaccinationsattester.

Flytransport til og fra Japan fås fra 7.000 kr. retur.

Indrejse kravene til japan er blevet lempet væsentligt. Lige nu kræves blot gyldig Covid 19 attest samt visum – der fås i lufthavnen.