Bestilling og kontakt

Kaizentour 24

KaizenTour  14.4 - 21.4 2024

Pris 33.900 kr.

Vores normale forårstur, hvor programmet tilrettelægges i dialog med deltagerne. Er vi heldige besøger vi Japan,mens kirsebærtræerne blomstre. På denne Japan rejse er vejret som en dansk sommer.

 UDSOLGT


Kaizen gruppe ture.

Pris aftales.

Vi arrangerer året rundt Japan rejser for lukkede grupper. Tidspunkt og indhold aftales konkret udfra Jeres ønsker og behov. Vi har f.eks lavet ture for grupper med fokus på: Lean/velfærd, Lean/innovation og Lean/ byggerie.


Kontakt os for nærmere info 

KaizenTour  29.9 -6.10. 2024

Pris 33.900 kr

Vores normale efterårstur, hvor programmet tilrettelægges i dialog med deltagerne.  På denne Japan rejse  er vejret ideelt -som en varm august måned i Danmark.


Bestil her


Kaizentour  international.

Pris kan varierer.

Vores japanske samarbejdspartner arrangerer Japan rejser året rundt. Det er derfor altid muligt at komme på en af deres Lean ture med en international deltagerkreds.  Altid engelsk tolkning.


Kontakt os for nærmere info

Vilkår

Ved tilmelding betales et depostium på 6000 kr. Det resterende beløb forfalder 2 mdr før afgang.
Ved afmelding indtil 2 mdr før afgang betales det indbetalte beløb fuldt tilbage. Ved aflysning betales
det indbetalte beløb fuldt tilbage.

Prisen omfatter transport i Japan, studiebesøg, træningsdage med Toyota eksperter, hoteller, alle måltider excl et aftensmåltid ( I skal prøve at gå ud på egen hånd), fælles sightseeing, og engelsktalende japanske guider.

Prisen omfater ikke det der ikke er nævnt ovenfor, herunder bl.a personlige udgifter, rejseforsikring og transport til og fra Japan.

Det bemærkes at turen starter i Tokyo, hvorfor deltagerne selv har ansvar for gyldigheden af personlige indrejsedokumenter- herunder evt krav om vaccinationsattester.

Flytransport til og fra Japan fås fra 7.000 kr. retur.

Indrejse kravene til japan er blevet lempet væsentligt. Lige nu kræves blot gyldig Covid 19 attest samt visum – der fås i lufthavnen.

KaizenTour i tal:

Antal Kaizenture: 12 +

Antal deltagere: 150+

Antal virksomhedsbesøg 80+

Har du spørgsmål 

Kaizentour:  Udpluk af firmaer  der har haft deltagere på tidligere ture.